Cargando Eventos

« All Eventos

  • Este evento ha pasado.

Concurs Internacional de roses noves

mayo 11 - mayo 13

Gratuito
concurs roses noves 2018 barcelona

El 18è Concurs Internacional de Roses Noves es celebra de l’11 al 13 de maig al Roserar del Parc de Cervantes.

Coincidint amb la temporada de floració de les roses, l’Ajuntament de Barcelona organitza el Concurs Internacional de Roses Noves de Barcelona, que té lloc als jardins del Roserar del Parc de Cervantes (avinguda Diagonal 708-716. Barcelona).

És un concurs adreçat a obtentors i cultivadors de noves espècies de roses, amb un programa d’activitats adreçades a tots els públics com demostracions d’art floral, de gastronomia o concerts a càrrec de la Banda Municipal de Barcelona i de la Cobla de Sant Jordi.

El Concurs Internacional de Roses Noves de Barcelona es va crear l’any 2001 per impulsar la divulgació i projecció del roserar, fidel a la tradició roserística de Barcelona que es remunta a les primeres dècades del segle passat.

Un espai reservat d’aquests jardins reuneix el rosers guardonats en cada edició de concurs, que compta amb un gran reconeixement internacional. Les roses presentades a concurs han estat creades per obtentors a partir de creuaments entre rosers ja existents. Per tant, són varietats inèdites que no han estat comercialitzades encara

Organizador

Ajuntament de Barcelona
Teléfono:
934027000
Pagina Web:
http://www.barcelona.cat/ca/

Lugar

Parc Cervantes
Av. Diagonal, 706
Barcelona, Barcelona 08034 España
+ Google Map
Pagina Web:
http://www.barcelona.cat/ca/que-pots-fer-a-bcn/parcs-i-jardins/parc-de-cervantes_92086010721.html